L’Alzina de Merola és un Allotjament Rural per a 12 persones, amb quatre habitacions personalitzades –cada una amb el seu bany-, cuina amb sala menjador i sala d’estar.

 

L’Allotjament està situat a la part superior d’una Masia del Segle XI recentment restaurada, i amb accés i espai totalment independents de la resta de l’edifici. Es lloga en modalitat Masoveria, és a dir com a casa sencera, i disposa dels electrodomèstics i material de cuina necessaris per a una estada agradable i còmoda.

La recent restauració ha respectat l’estructura tradicional de la casa, de pedra i bigues de fusta, tot aportant la comoditat i facilitat d’us d’una construcció moderna, amb banys contemporanis, calefacció a tots els espais i Wifi. 

 

Rodejada de natura, cultius i bosc d’alzines i pins, disposa d’un ampli espai exterior destinat als jocs, passeig o simplement el repòs en la tranquil·litat del seu entorn natural.

 

L’Allotjament, encara que obert a tot tipus d’estadants, està especialment dedicat al mon del vi i la gastronomia, i també pensat per a les persones amants de l’esport i la natura.

 

Oferim servei d’esmorzar o de mitja pensió si es demana anticipadament. A més, us podem oferir una gran quantitat de serveis adaptats a les vostres necessitats i gustos, neteja d´habitacions diaria – visites a cellers i vinyes, excursions, passejades a cavall- per tal que la vostra experiència sigui única i inoblidable. 

 

No acceptem animals de companya.

 

Estem al Berguedà a uns 45 minuts de Barcelona: cal prendre la sortida 71 de l’Autovia C-16, seguir direcció l’Ametlla de Merola, i a la rotonda d’accés a l’Ametlla seguir en direcció Puig-reig. El camí d’accés està senyalitzat i es troba al costat esquerre de la carretera, quan es circula en direcció Puig-reig venint des de Navàs. Per a la vostra seguretat, continueu fins la següent rotonda i feu un gir de 360 graus per accedir al camí de l’Alzina.